Boek

Op zoek naar een verhaal over een heldenreis, die tot ieders verbeelding spreekt en gegarandeerd inspiratie geeft. Boek Ken ‘Kinnebak’ van Geijlswijk om een inspirerend heldenverhaal te vertellen over zijn leven en ervaringen bij Defensie.

Moed, Toewijding en Veerkracht

Zeggen dat het leven en karakter van Ken van Geijlswijk turbulent zijn, is een understatement. De pieken zijn hoog, de dalen zijn diep en met zijn kenmerkende manier van in het leven staan laveert hij als een ogenschijnlijk ongeleid projectiel overal doorheen. Maar wie goed kijkt, ziet tussen alle bravoure door een complexe persoonlijkheid die zich maar lastig laat vangen. En hoe reageert zo iemand op het moment dat het leven dat hij kende wegvalt?

kinnebak militair verleden

Hoe gaat het verder?

De rit weer oppakken op een Bijzondere manier

Het leven dat volledig in het teken stond van het werk bij Defensie, valt weg. Wat blijft er dan over? Hoe ga je verder? De ‘wat nu’ vraag vormt de rode draad in het boel, waarin Van Geijlswijk wil inspireren. Hij wil laten zien dat het zwarte gat dat volgt als het leven zoals je kent ophoudt te bestaan ook weer gevuld kan worden. Door middel van flashbacks naar zijn jeugd (Van Geijlswijks familie is zacht gezegd kleurrijk), zijn werk (missies in Cyprus, Bosnië, Irak, Afghanistan) en privéleven wordt gewerkt naar het ‘hier en nu’ en het antwoord op de ‘hoe nu verder’ vraag. Dit boek gaat met Van Geijlswijk als hoofdpersoon op kolderieke én doodserieuze manier met de obstakels in het leven om. Het inspireert mensen die op een kruispunt in hun leven staan, ingrijpende keuzes moeten maken en er weer bovenop moeten komen. Moed, Toewijding en Kracht laat zien dat je zomaar volledig kan ontsporen, maar dat iedereen ook op eigen kracht zijn of haar leven weer op de rit kan krijgen.