Over Kinnebak

Wie is Ken “Kinnebak” van Geijlswijk?

Al toen ik jong was wilde ik met humor en grappen mensen vermaken. Entertainen, of zoals ik het noem, (k)entertainen. De uitdrukking: “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” is voor mij een ‘Way of Life’.
Ik groeide op in de heuvels van Zuid Limburg en ben geboren en getogen in Heerlen. Heerlen is de grootste gemeente in de Oostelijke Mijnstreek.

Defensie

Op mijn zeventiende ging ik werken bij Defensie. Als jongste militair ooit, behaalde ik bij de Luchtmobiel Brigade – een elite eenheid van de Koninklijke Landmacht – mijn rode baret. Vijfentwintig jaar was ik werkzaam bij Defensie. In de rang van sergeant en als leidinggevend groepscommandant, nam ik deel aan vier missies en werd uitgezonden naar Cyprus, Bosnië, Irak en Afghanistan. Humor is altijd een manier geweest om mijn ervaringen bij Defensie te verwerken. Ondanks die humor, liep ik psychische schade op in de vorm van PTSS. Hierdoor was ik als militair niet meer inzetbaar, medisch ontslag volgde.

De Comedy Show kent twee varianten. We hebben de Talent Show en de Pro Show.

Stand Up Comedy

Na het medisch ontslag ging ik niet bij de pakken neerzitten. Ik bekeek het van de positieve kant. Nu was er tijd om al mijn aandacht te richten op mijn grote passie, Stand Up Comedy. Toen ik nog werkzaam was voor Defensie, trad ik door het land al op als Stand Up Comedian. Tijdens mijn act “vuurde” ik geen kogels, maar grappen af op het publiek. Ik stel me kwetsbaar op. Als gescheiden man en alleenstaande vader vertel ik open en eerlijk over mijn ups en downs. Het leven is kort. Neem jezelf niet te serieus. Zelfspot is belangrijk. Met de nodige zelfspot neem ik het publiek dan ook mee in mijn waanzin en werkelijkheid.

Meer weten? Neem contact op 06-46104026. Mail naar info@kinnebak.nl of maak gebruik van het informatieformulier.

Kinnebak Comedy Show

Tijdens mijn optredens als Stand Up Comedian, merkte ik dat comedy avonden vaak niet goed georganiseerd waren. Ik zag veel punten ter verbetering. Dat kan en moet beter! Ik besloot om zelf comedy avonden te gaan organiseren. Een goeie comedy avond begint al tijdens de voorbereiding. Public relations staat hoog in het vaandel bij Kinnebak Comedy. Goed contact tussen klant en impresariaat is essentieel voor het slagen van een comedy avond!

Weten wat Kinnebak Comedy organisatorisch en inhoudelijk voor een avond uit, een event, seminar of bijeenkomst kan betekenen.

Kosten Comedy Show

De kosten verschillen per variant. Voor prijzen of een voorstel naar wens.